Cvetličarna Vetrnica

Prijazni do vas, prijazni do cvetlic ...

O podjetju

∼ Vetrnica ∼

Cvetličarna Vetrnica deluje že od leta 1905 in je najstarejša cvetličarna v Sloveniji. Izkušnje, ki smo jih pridobivali vsa ta leta nas postavljajo na sam vrh, ne samo v domačem okolju ampak tudi po svetu. Obiščite nas, preverite našo ponudbo in storitve. Za vsakogar roža cveti.

Ustavite se ob našem mlinu na veter in se prepustite lepoti narave in cvetlic. Vljudno vabljeni ...

Naša ponudba

∼ Storitve ∼

  Aranžiramo in zavijemo darila za vaše najdražje

  Izdelamo vence in venčke za različne priložnosti

  Aranžiramo in pripravimo prostore, prireditve, itd.

  Izdelamo šopke in ikebane za vse priložnosti

  Izdelamo vse pogrebno in žalno floristiko

  Nudimo balkonsko cvetje in lončnice

  Aranžiramo avtomobile za poroke

  Nudimo in aranžiramo sveče in svečnike

  Po dogovoru kupljeno blago dostavimo tudi na dom

Za izdelke iz naše ponudbe uporabljamo visoko-kvalitetne rastline in cvetlice iz Nizozemske. V cvetličarni najdete tudi lesene in glinene izdelke - lokalnih obrtnikov.

Zakaj izbrati nas?

∼ Prijaznost in zanesljivost ∼

Pozdravljeni v cvetličarni Vetrnica. Smo cvetličarna z več kot 115 letno tradicijo, ki se je začela leta 1905 na Slovenskem trgu v Ljubljani, kjer uspešno deluje na področju cvetličarstva in dekoracije z izpolnjevanjem pričakovanj in zahtev kupcev, ter doseganjem njihovega zadovoljstva.

 

Naša cvetličarna velja kot najprijaznejša cvetličarna, vedno se vam bomo osebno posvetili in vam priskrbeli najboljše storitve.

Najprej bi pohvalila res odlično ekipo, njihova strokovnost in hitrost je resnično neverjetna. Pri vsaki poroki, ki jo organiziram, je aranžiranje vedno zelo pohvaljeno iz strani strank. Močno priporočam!

Klara Arh

∼ Organizacija porok ∼

Kontaktirajte nas

∼ Povpraševanje ∼

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo. Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko e-pošte: info@vetrnica.si oz. nas pokličite na telefonsko številko: 051 312 344.